Πρόσκληση του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Το σεισμικό τόξο που μας… ενώνει”

e_ekpaideytikon_thematon

Πρόσκληση του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Το σεισμικό τόξο που μας… ενώνει”

Αγαπητοί συνάδελφοι καλή σας ημέρα και καλή χρονιά.

Σας ενημερώνουμε ότι το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Το σεισμικό τόξο που μας… ενώνει” , το οποίο συντονίζει το ΚΕΠΕΑ Λιθακιάς Ζακύνθου συνεχίζει τη λειτουργία του και τη φετινή χρονιά.

Προσκαλούμε τις σχολικές περιβαλλοντικές ομάδες Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης (εκπαιδευτικούς-μαθητές/τριες),  να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση στο (

https://forms.gle/ViZLPSEosxzwd2xE9 ) , αρχικά μέχρι την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2023, προκειμένου κατόπιν να ξεκινήσουμε την οργάνωση των δραστηριοτήτων μας. Σας περιμένουμε όλους και όλες στο δίκτυο μας. Η διαδικασία είναι ίδια, τόσο για όσους συμμετείχαν παλαιότερα, όσο και για αυτούς που επιθυμούν να ενταχθούν για πρώτη φορά στο δίκτυο. Η συμμετοχή-ένταξη στο δίκτυο αφορά το σχολικό έτος που διανύουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ε.Θ.Δ.: «Το Σεισμικό Τόξο που μας… ενώνει» μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2695053417 ή μέσω email ( kpezakyn@gmail.com ).

Η Προϊσταμένη του ΚΕΠΕΑ Λιθακιάς Ζακύνθου και Πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής του Ε.Θ.Δ. «Το Σεισμικό Τόξο που μας….ενώνει»

           Πηνελόπη Αβούρη

Μετάβαση στο περιεχόμενο