Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Παιανίας

dieythinsi-photo

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Παιανίας

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Παιανίας

Την Τρίτη 18-07- 2023 πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Δημάρχου Παιανίας συνάντηση ενημέρωσης και συζήτησης μεταξύ του Διευθυντή ΔΙΠΕ Ανατολικής Αττικής  κ. Κωνσταντίνου Παπαχρήστου και του Δημάρχου κ. Ισίδωρου Μάδη. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γεώργιος Δάβαρης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Κλειώ Ανδρέου  και η υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της ΔΙΠΕ Αν. Αττικής κ. Χαρά Ρόμπου.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η υλοποίηση του αντικειμένου της  κολύμβησης μαθητών και μαθητριών Γ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Παιανίας / Γλυκών Νερών στα πλαίσια του μαθήματος Φυσικής Αγωγής του ωρολογίου προγράμματος των σχολικών μονάδων.  Επισημάνθηκε η αξία του παραπάνω μαθήματος για την ασφάλεια των μαθητών/-τριών στη χώρα μας και η αναγκαιότητα πραγματοποίησης του και τα επόμενα χρόνια. Έγινε αναφορά στη μεγάλη προσφορά της κ. Αντωνίου Βασιλικής η οποία παραχωρεί δωρεάν το κολυμβητήριο Alter Life Kids από το 2018-2019 για το παραπάνω μάθημα και στις επτά σχολικές μονάδες του Δήμου.

Η Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός στη διαδικασία επίλυσης σχετικών ζητημάτων και να επιβραβεύσει την κ. Αντωνίου για την κοινωνική προσφορά της.

Η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας με  κοινό στόχο την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης προς όφελος των  δημοτών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο