Δελτίο Τύπου- Αγώνες κλασικού αθλητισμού Δημοτικών Σχολείων Ανατολικής Αττικής

e_ekpaideytikon_thematon

Δελτίο Τύπου- Αγώνες κλασικού αθλητισμού Δημοτικών Σχολείων Ανατολικής Αττικής

Με μεγάλη επιτυχία και ευρεία συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 οι αγώνες στίβου για τα Δημοτικά Σχολεία  Ανατολικής Αττικής. Διακόσιοι πενήντα (250) περίπου μαθητές και μαθήτριες από 23 σχολικές μονάδες, έδωσαν δυναμικό παρόν και αγωνίστηκαν με πολύ διάθεση και αθλητικό πνεύμα, ζωντανεύοντας το Δημοτικό Στάδιο Παλλήνης με τον ενθουσιασμό τους. Οι μαθητές/-τριες αγωνίστηκαν σε 60 & 600 μέτρα δρόμων, σε ρίψεις με vortex και σε άλμα σε μήκος και ύψος.

Την εκδήλωση οργάνωσε η ΟΕΣΑΔ (Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών & Αθλητικών Δραστηριοτήτων) Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Παλλήνης που παραχώρησε το 5ο Αθλητικό Κέντρο Παλλήνης. Η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών Φ.Α. της Δ/νσης και εξωτερικών συνεργατών της Ομοσπονδίας του Κλασικού Αθλητισμού που προσέφεραν εθελοντές και αθλητικό υλικό.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του και ο Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής της Δ/νσης ΠΕ Αν. Αττικής, κ. Αντώνης Χριστόδουλος. Συγχαίρουμε όλες τις σχολικές μονάδες που συμμετείχαν και όλους/όλες τους/τις μαθητές/-τριες για την προσπάθειά τους. Σύντομα στην ιστοσελίδα θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα (κατάταξη και χρόνος) για όλους/όλες τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες.

 

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο