Σποτ ΚΕΘΙ - Προσφυγόπουλα

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διακρατικα Εκπαιδευτικα Προγραμματα των Σχολειων μας

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΡΑ :

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 21 επισκέπτες και κανένα μέλος
 
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

 

Διευθυντής:  Δημήτριος Νικολετσόπουλος

 

 

Τηλ. Γραμματείας:  210-6654139

 

 

 

Διεύθυνση:  Λεωφ. Λαυρίου  150  &  Ανδρίκου  4

 

Ηλ. Διεύθυνση:  http://dipe-anatol.att.sch.gr

 

 

 

Ενημέρωση για τηλεκπαίδευση και self-test - συνέχεια ενημέρωσης 26/01/2022

exclamation

Σας ανακοινώνουμε ότι:

Την Πέμπτη, 27/01/2022 και την Παρασκευή 28/01/2022, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί υποχρεωτικά τηλεκπαίδευση. Στις λοιπές περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σε όσες σχολικές μονάδες επαναλειτουργήσουν αύριο Πέμπτη, 27/01/2022, οι μαθητές θα διενεργήσουν το self test σήμερα, Τετάρτη, 26/01/2022, και σε κάθε περίπτωση πριν την προσέλευσή τους στο σχολείο αύριο, Ομοίως, σε κάθε σχολείο που επαναλειτουργεί μετά από αναστολή, οι μαθητές θα διενεργούν self test πριν από την προσέλευσή τους στο σχολείο. Το επόμενο self test θα διενεργείται την επόμενη προκαθορισμένη ημέρα (για προσέλευση Τρίτη - Παρασκευή).

Καλούνται οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων να αποστείλουν σε όλους τους μαθητές των σχολείων τους εώς τις 17:00 σήμερα Τετάρτη, 26/01/2022 το πρόγραμμα μαθημάτων για αύριο και μεθαύριο, καθώς και τους συνδέσμους webex (link) των εκπαιδευτικών του κάθε τμήματος, ώστε να υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα για την έναρξη της τηλεκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται ότι η τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσει για όλες τις σχολικές μονάδες πρωινές ώρες (και της Πρωτοβάμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης - εκτός των εσπερινών σχολείων).

 


 

 

Ενημέρωση για τηλεκπαίδευση και self-test - συνέχεια ενημέρωσης

exclamation

Σας ανακοινώνουμε ότι:

Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 26.01.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξαιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δε θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. 

Self-test δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας self-test αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές. 


 

Ενημέρωση για τηλεκπαίδευση και self-test

exclamation

Σας ανακοινώνουμε ότι:

Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 25.01.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξαιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δε θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. 

Self-test δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας self-test αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές. 

 

Ενημέρωση για τηλεκπαίδευση και self-test - συνέχεια ενημέρωσης

exclamation

Σας ανακοινώνουμε ότι:

Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 26.01.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. 

Για τη διενέργεια Self-test στις περιοχές που έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,

 

 


 

 

Σταθερά Σημεία Δειγματοληψίας για Ανίχνευση του νέου Κορωνοϊού

000000 ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (Δευτέρα - Παρασκευή)

000000 ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (Σάββατο - Κυριακή)

 

(πηγή: ΕΟΔΥ https://eody.gov.gr/stathera-simeia-testing/)

 


 

WWW.GOV.GR

gov

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ"

diavgeia all logo

Latest News